Pages - Menu

dimarts, 26 d’abril del 2016

2 DIES D'ALCÚDIA D'ORIENTACIÓ 2016

El cap de setmana del 16 i 17 d'abril, la secció d'orientació dels Ermassets, vàrem organitzar els "2 DIES D'ALCÚDIA D'ORIENTACIÓ 2016".
Dissabte horabaixa es va realitzar una prova sprint dins el nucli urbà d'Alcúdia. Els participants gaudiren d'uns traçats interessants amb l'encant afegit de córrer envoltats de murades, sobre les quals s'hi col·locaren alguns controls.
Diumenge matí canviàrem d'entorn i poguérem córrer a la zona de la Victòria, que tot i ésser un terreny aspre, per la vegetació i dur per les pedres i el desnivell, va permetre als corredors posar a prova la seva capacitat orientadora a més de la resistència física. Si afegim les meravelloses vistes a la mar, podem dir que gaudírem d'un matí de salut i natura.
Per acabar la jornada, el Regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcúdia, Joaquín Cantalapiedra, ens va acompanyar en el lliurament dels premis que es varen concedir als orientadors i orientadores que havien sumat millors resultats en els dos dies de competició. Les categories premiades foren Senior A, Veterans i Màsters (masculí i femení), així com algunes categories escolars. Hem de destacar el bon lloc en que quedaren els participants del nostre Club, els seniors Bernat Bestard i Isaac Lera, 2n i 3r respectivament.
Els obsequis dels premis varen ser donats per les empreses locals "Beer Lovers" i "Olis Solivelles" als quals agraïm moltíssim la seva col·laboració.
Per diversos motius, fa més d'un any que no s'organitzaven curses d'orientació a Mallorca, i per l'equip organitzador d'aquest esdeveniment, ha sigut un repte i un gran esforç. Però vista la participació i les mostres de suport i ànim rebudes tant d'orientadors locals (que ja en tenien ganes) com d'altres vinguts de Catalunya, Astúries, França i Suècia, ens sentim més que satisfets per la feina feta i amb ganes de continuar treballant per donar a conèixer l'esport de l'ORIENTACIÓ.
Ara només falta que la resta de membres dels ERMASSETS, vos animeu a participar en algunes de les proves que al llarg de l'any tenim previst organitzar.
ESTEIS TOTS CONVIDATS!!!!!!

Vos deixam un parell d'enllaços on podreu veure les fotos dels dos dies.

https://picasaweb.google.com/102435235694126980841/2DiesDAlcudiaSprint

https://picasaweb.google.com/102435235694126980841/2DiesDOrientacioAAlcudia2016Mitja#

https://photos.google.com/share/AF1QipM6h_0iKjJ3sB8ZMaYcy86q2dlGemJPoSyGr4DpLwWM1vTEs24bxqHZPbVgp8PGpg?key=VWNnbGVrMVF0YmRyZjEyUzB2RXlqOVhObXdyS2VR






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada